Polityka prywatności

Niniejsza Polityka Prywatności dotyczy klientów oraz osób chcących skorzystać z usługi “Wideowizytówka” firmy Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością, ul. Centralna 41A, 31-586 Kraków,.

  1. Dane jakie zbieramy to Twoje imię i nazwisko, adres e-mail oraz informacje dotyczące Twoich oczekiwań względem produkcji filmowej.
  2. Administratorem danych osobowych jest Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością,

Kontakt w sprawie realizacji uprawnień biuro@loffstudio.pl

Uprawnienia osoby, której dane osobowe są przetwarzane:

  • Uzyskanie informacji o fakcie przetwarzania danych osobowych,
  • Dostęp do informacji o danych osobowych przetwarzanych przez Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością,
  • Uzyskanie informacji z jakiego źródła pochodzą dane osobowe,
  • Prawo do usunięcia lub zmiany danych osobowych,
  • Prawo do dostępu do danych osobowych,
  • Prawo do przeniesienia danych osobowych,
  • Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych
  1. Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością dokłada wszelkich starań, aby chronić prywatności swoich klientów oraz posługuje się pozyskanymi danymi osobowymi zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz.U. z 2002r., nr 101, poz. 926 z późn. Zm).
  2. Przekazane przez Ciebie dane osobowe przetwarzane są wyłącznie w celu prawidłowego świadczenia usług przez Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. Udostępniając nam swoje dane osobowe, wyrażasz zgodę na ich używanie przez nas w celu:
  • Prezentowania nowych usług, w tym wysyłania ofert marketingowych takich jak newslettery, oferty – w tym celu wykorzystujemy Twój adres e-mail,
  • Świadczenia usług – analizowania Twoich danych w celu przedstawienia ofert marketingowych – w szczególności do przygotowania darmowej strategii video marketingu dla Twojej firmy.
  • Przechowujemy dane nie dłużej, niż jest to konieczne, aby zrealizować cele, dla których te dane osobowe zgromadziliśmy chyba, że obowiązujące przepisy wymagają dłuższego przechowywania.
  • Informujemy również, iż w każdym momencie możesz żądać uzupełnienia, zmiany lub usunięcia Twoich danych oraz cofnąć zgodę na wykorzystywanie przez nas Twoich danych do celów marketingowych po przesłaniu oświadczenia na adres biuro@loffstudio.pl.
  1. Twoje dane są wykorzystywane tylko przez Loff Studio Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością. Wykorzystujemy je dla własnych celów marketingowych.
  2. Strona Loff Studio nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celach reklamowych, statystycznych i w celu dostosowania naszej strony do indywidualnych potrzeb użytkowników. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
  3. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, wysyłane przez odwiedzany przez nas serwis internetowy i zapisywane na urządzeniu końcowym osoby przeglądającej stronę. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Są wykorzystywane m.in. w celu optymalizacji korzystania ze stron internetowych, tworzenia statystyk. My używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach reklamowych i statystycznych.